пʼятницю, 10 грудня 2021 р.

Всесвітня акція"16 днів проти насильста"

 9 грудня з метою привернення уваги учасників навчально – виховного процесу до проблеми насильства у суспільстві та попередження негативних явищ, що можуть призвести до насилля або спровокувати його вчинення, бібліографом Монастирищенської публічної бібліотеки, Галиною Тимошенко разом із начальником відділу соціальної роботи Центру соціальних служб Монастирищенської міської ради, головним юристом відділу «Монастирищенського бюро правової допомоги», працівниками ювенальної превенції була проведена зустріч із здобувачами освіти Монастирищенського професійного ліцею.
Фахівці розповіли дітям про їх права та обов’язки, адже їх знання допоможуть юним громадянам у становленні та розвитку особистості, допоможуть закріпити повагу до прав і свобод інших людей, знання своїх прав необхідне перш за все для того, щоб зрозуміти, коли їх порушують, щоб вміти захистити себе та інших. У ході заходу також нагадали учням про відповідальність за вчинення правопорушень та проступків неповнолітніми.
Не оминули й питання домашнього насилля та булінгу. Здобувачам освіти було надано інформацію про те, куди звернутись у випадках виявлення домашнього насилля та булінгу, зокрема у нашому місті.













1 коментар: