четвер, 25 січня 2024 р.

Польська полиця в Україні

 Монастирищенська публічна бібліотека та її п’ять філій (Летичівська, Бачкуринська, Коритнянська, Зарубинецька та Новоміська БФ) взяли участь в Міжнародному пілотному проєкті поповнення бібліотечних фондів «Польська полиця в Україні» в рамках якої отримали безкоштовно комплекти з 20 книг – перекладів українською мовою польської класичної та сучасної літератури.
Даний проєкт ініційований Міністерством культури та національної спадщини Польщі (Ministerstwo Kultury i Dziedzictwa Narodowego(МКіНС РП) і Міністерством культури та інформаційної політики України. Реалізовувався проект Інститутом книги в Польщі на кошти, виділені МКіНС РП у співпраці з Українським інститутом книги.
Після бібліотечної обробки книги вже доступні на відділах обслуговування названих бібліотек. Запрошуємо всіх поціновувачів гарної книги ознайомитися з виданнями та скористатися нагодою дізнатися більше про історію, культуру та традиції Польщі.
Бібліотекарі і читачі бібліотек Монастирищенської громади щиро дякують організаторам проєкту за подаровані книги для наших книгозбірень!









Немає коментарів:

Дописати коментар