середу, 3 квітня 2024 р.

Українська книга — це зброя, а бібліотека — її арсенал!

Читання книг – своєрідна форма релаксації, яка допомагає боротися зі стресом і поганим настроєм, переживати важкі часи та повітряні тривоги. Книга здатна одночасно активізувати мислення, розслабити та відволікти від проблем. Також читання – це прекрасний спосіб психологічного омолодження. 
Як добре, коли потреби пересічних людей, читачів бібліотеки розуміють українські видавництва!Монастирищенська публічна бібліотека звернулась з проханням до одного з авторитетних видавництв України - Видавництву Pabulum, яке відразу відгукнулось та наше прохання та надіслало нашій книгозбірні величезну посилку сучасних україномовних книг! Безкоштовно!!!
Це і українська класика, як от твори Ольги Кобилянської та Григора Тютюнника, це і публіцистика, і актуальна нон-фікш література!
А яка гарна поліграфія цих книг, зовнішнє оформлення, приємні на дотик матеріали! І вони нові, щойно з друкарського верстака! Нашому захвату та вдячності не має меж!
Зовсім скоро, після бібліотечної обробки, ці книги зможуть порадувати та надихнути наших чисельних користувачів. Адже книги видавництва Pabulum допомагають розвивати творчі навички, знаходити ідеї та енергію для самореалізації, дають практичні поради, лайфхаки, дієві інструменти та корисну інформацію.
Тож бібліотекарі та читачі Монастирищенської публічної бібліотеки щиросердно дякують видавництвy Pabulum за подаровані книги, за розуміння потреб населення та підтримку українських бібліотек! Хай ваша благочинна ініціатива слугує взірцем та прикладом безкорисливої любові до своєї країни та її громадян! Хай добро вертає вам сторицею! Слава Україні!





Немає коментарів:

Дописати коментар