середу, 3 квітня 2024 р.

Безпека мого життя

Безпека під час війни є важливим питанням сьогодення. Під час війни дуже важливо не нехтувати своєю безпекою, бути свідомими, а неповнолітнім важливо дотримуватися правил безпеки, щоб захистити себе та своїх близьких.
До Всесвітнього дня здоров’я (7 квітня) та з метою інформування юнацтва з небезпечними викликами та ситуаціями Монастирищенська публічна бібліотека спільно з класним керівником групи№272 Монастирищенського професійного ліцею Ольгою Мельник було організовано диспут: «Безпека мого життя в умовах війни».
На заході було обговорено ряд питань: медіаграмотність, інформаційна безпека та гігієна, довіра та взаємовідносини з незнайомими людьми, поведінка та дії населення в разі техногенної катастрофи чи повітряної тривоги, поводження з незнайомими предметами, які можуть бути вибухонебезпечними пристроями тощо. Молодь було ознайомлено з «Правилами безпеки під час війни. Інформація для підлітків», підготовленими UNICEF та Міністерством внутрішніх справ України.
Сподіваємось, отримані знання стануть опорою та підґрунтям для впевненості в своїх силах, а дотримання певних правил поведінки допоможе уникнути небезпек.
Знання – не тягар, попереджений – отже, озброєний!






 


Немає коментарів:

Дописати коментар