середа, 28 вересня 2022 р.

Екскурсія до бібліотеки – нові враження і нові знайомства!

 З раннього дитинства кожна людина звертається до книги, бо саме читання книг збагачує наше життя, робить його більш цікавим і наповненим, допомагає  через книгу пізнавати світ. Ми впевнені, що такий досвід спілкування з книгою зможе розкрити і наблизити світ нашим юним відвідувачам, у якому вони будуть читати, мріяти, працювати.
До Всеукраїнського дня бібліотек традиційно проходять бібліотечні уроки, екскурсії до бібліотеки. Такі екскурсії відбулись і в нашій книгозбірні. Для здобувачів освіти І курсу Монастирищенського професійного ліцею групи №272 та 10-А класу Ліцею «Ерудит» відбулись екскурсії «У пошуках бібліотечних скарбів». Молодь познайомили з історією бібліотеки, її структурою, відділами, книжковим фондом та головною цінністю – Книгою,  яка допомагає не тільки з цікавістю опановувати різні науки, але й вдосконалювати та розширювати свої знання. Невимушена атмосфера зустрічей спонукала до діалогу та роздумів, і що найголовніше – до нових знайомств, які сподіваємось, будуть корисними.

Тому запрошуємо на гостини і до співпраці! Завітайте і ви до Монастирищенської публічної бібліотеки, і отримаєте для себе багато корисного – будь-яку інформацію, цікаві книги, змістовне дозвілля і гарний настрій!











 

Немає коментарів:

Дописати коментар