вівторок, 27 вересня 2022 р.

Смакуємо разом

 «.. з чашкою кави в руці куди цікавіше читати всякі різні книги, які вона раніше вважала нудними...» Макс Фрай «Кавова книга».
 Книги українською – як і українська літературна традиція – явище хоч і молоде, однак, цілком сформоване і самобутнє. Причин тому чимало, та головна з них – непроста українська історія. Народне лихо – родючий ґрунт для виникнення генерації талановитих людей і міцних мов кремінь переконань. Далеко не всі наші світила – песимісти, співці "загублених поколінь", є і романтики, й сатирики, і фантасти. Наша воля – найнезламніша в Європі, а слово – "найбронебійніше" у світі!
  Літературна  кав’ярня «Смакуємо разом» організована на дорослому абонементі відділу обслуговування Монастирищенської публічної бібліотеки.

Що є кращим поєднанням для корисного і цікавого дозвілля, ніж цікава книга з філіжанкою улюбленого напою? Завітайте до бібліотеки, оберіть якусь із запропонованих книг, пориньте у світ читання, відпочиньте із задоволенням, насолоджуючись склянкою запашної кави чи чаю.

  Запрошуємо відвідати літературну кав’ярню, «посмакувати» кращі зразки вітчизняної та зарубіжної літератури українською мовою!











Немає коментарів:

Дописати коментар