четвер, 31 серпня 2023 р.

Бібліотечні зустрічі

 День не віщував приємних сюрпризів, але вони трапляються!
В нашу книгозбірню завітав наш активний читач, боєць легендарного полку «Азов», який зараз проходить реабілітацію після поранення Руслан Плетінка Ruslan Pletinka, з яким нас єднають роки тісної дружби та співпраці на терені проведення спільних виховних патріотичних заходів, годин мужності та зустрічей підростаючого покоління з військовими, які воювали в АТО і ООС.
Сказати, що ми були раді зустрічі – це нічого не сказати. Ми були надзвичайно раді бачити нашого захисника, розпитати його про ситуацію на фронті, дізнатись про бойових побратимів, а ще – отримати подарунок. Руслан не забув свою обіцянку: після прочитання принести і подарувати в публічну бібліотеку книгу з іменним підписом Андрія Кокотюхи «Останній контракт». В бібліотеку наш захисник прийшов не сам, а з своїми синами, які теж є активними читачами бібліотеки для дітей.
Щиро дякуємо Русланові за захист України, патріотизм, небайдужість, щиросердя та принагідно хочемо привітати з високою Державною нагородою: орденом «За мужність» за особистий героїзм і відвагу, проявлені у захисті державних інтересів України. Вітаємо і Дякуємо!
Швидкого одужання, Руслане!
Повертайтесь як найшвидше додому з Перемогою живими і неушкодженими!
Слава Україні!



Немає коментарів:

Дописати коментар