середа, 28 серпня 2024 р.

Зустріч з письменницею Мариною Павленко

 На базі Монастирищенської публічної бібліотеки відбувся семінар вчителів української мови та літератури Монастирищенської громади.

Семінар вчителів зарубіжної літератури

 В читальній залі Монастирищенської публічної бібліотеки відбувся семінар вчителів зарубіжної літератури Монастирищенської громади.

субота, 24 серпня 2024 р.

Книжковий подарунок від Видавництва АССА

 До Дня Незалежності України Монастирищенська публічна бібліотека за свої активності отримала безцінний книжковий подарунок від Видавництва АССА!

Українська Незалежність як історична неминучість

 До Дня незалежності України в Монастирищенській публічній бібліотеці функціонує книжкова виставка "Українська Незалежність як історична неминучість",

четвер, 22 серпня 2024 р.

Книги від Благодійного фонду Іллі Грабара

 Напередодні Дня Незалежності бібліотеки Монастирищенської громади отримали в подарунок 135 книг від Благодійного фонду імені Іллі Грабара на суму майже 30 тисяч гривень!
Нашому захвату не було меж, адже це справжній книжковий скарб: найновіші та найпопулярніші видання для дітей та юнацтва від українських та зарубіжних письменників.

четвер, 15 серпня 2024 р.

Арт-терапевтичний майстер-клас з Нейро графіки "Мої сильні сторони"

 Під час проведення першої зустрічі з учасниками проекту, команда психологів та фахівців з соціальної роботи Центру Життєстійкості, провели арт-терапевтичний майстер-клас з Нейро графіки "Мої сильні сторони".

середа, 14 серпня 2024 р.

Центр життєстійкості

 На базі Монастирищенської публічної бібліотеки відкрився Центр життєстійкості Монастирищенської громади.

пʼятниця, 9 серпня 2024 р.

Всесвітній день Книголюбів

 Вітаємо всіх, хто причетний до цього свята - читачів, видавців, письменників, благодійників, бібліотекарів!
Магія книги - особливе таїнство.

пʼятниця, 2 серпня 2024 р.

Злочин проти людяності

 Криваві події Другої світової війни відгукуються болем в серцях сотень тисяч людей. 2 серпня міжнародна спільнота вшановує Міжнародний день голокосту ромів – День пам’яті жертв нацистського геноциду ромського народу під час Другої світової війни. Цього дня – 80-ті роковини жахливого злочину проти людяності, який забрав життя сотень тисяч ромів.