середа, 28 серпня 2024 р.

Зустріч з письменницею Мариною Павленко

 На базі Монастирищенської публічної бібліотеки відбувся семінар вчителів української мови та літератури Монастирищенської громади.
  Родзинкою семінару стала зустріч з відомою українською письменницею, поеткою, науковцем, художницею, фольклористкою Марина Павленко, яку організували працівники публічної бібліотеки.
Твори Марини Павленко входять до шкільної програми з української літератури. Авторка розповіла про те, що її надихає, про своїх батьків письменників, про дочок - талановитих художниць, про літературну діяльність. Надзвичайно цікавою виявилась презентація творів письменниці, історії створення кожної книги, їх шлях до своїх поціновувачів. На закінчення заходу відбулась автограф-сесія з письменницею, з працівниками публічної бібліотеки, які отримали в дарунок від письменниці книги її батьків!
Зустріч залишила по собі приємні емоції, цінну інформацію з особистого життя письменниці, яка стане в нагоді при вивченні її творчості, надихне молодь до реалізації своїх мрій та прагнень!
Дякуємо письменниці Марині Павленко, яка має коріння з Монастирищини (мама родом з Княжої Криниці, бабуся - з Шабастівки), за щиросердний відгук, за приїзд, за творчість та прекрасні книги!
Бажаємо здоров'я, натхнення, багатотисячних тиражів та справжніх книжкових фанів!




















Немає коментарів:

Дописати коментар