середа, 28 серпня 2024 р.

Семінар вчителів зарубіжної літератури

 В читальній залі Монастирищенської публічної бібліотеки відбувся семінар вчителів зарубіжної літератури Монастирищенської громади.
Завідувачка відділом бібліотеки для дітей Олена Матюшко познайомила учасників семінару з програмовою літературою, зупинившись на програмі 7 класу, шляхами залучення до читання юних відвідувачів книгозбірні, окреслила коло проблемних питань, зокрема, малу екземплярність творів програмової літератури, швидку зміну програм читання для різних класів тощо, акцентувала увагу на співпраці батьків, вчителів та бібліотекарів, яка приносить найкращі результати при навчанні та вихованні підростаючого покоління.
Завідувачка відділом обслуговування публічної бібліотеки Оксана Мартиш розповіла про реалізацію Державної програми "Читання як життєва стратегія", про стан книговидавничої галузі, зокрема, активну співпрацю публічної бібліотеки з провідними видавництвами України щодо поповнення новими книгами, благодійними організаціями, письменниками, участю бібліотеки в різних конкурсах, презентувала нові видання отриманні від Українського інституту книги , які входять для шкільної програми із зарубіжної літератури.
Сподіваємось, що тісна, плідна співпраця вчителів із бібліотекарями продовжиться та буде корисною в першу чергу підростаючому поколінню нашої громади - дітям та юнацтву, прищеплення їм звички регулярного читання, сприяння успіхам у навчанні, виховання свідомого громадянина нашої країни. Дякуємо за довіру та співпрацю відділу освіти Монастирищенської міської ради.










Немає коментарів:

Дописати коментар