четвер, 22 серпня 2024 р.

Книги від Благодійного фонду Іллі Грабара

 Напередодні Дня Незалежності бібліотеки Монастирищенської громади отримали в подарунок 135 книг від Благодійного фонду імені Іллі Грабара на суму майже 30 тисяч гривень!
Нашому захвату не було меж, адже це справжній книжковий скарб: найновіші та найпопулярніші видання для дітей та юнацтва від українських та зарубіжних письменників.
Кожну з цих книг прочитають десятки людей та будуть дякувати нашим благодійникам за добру справу.
Щира вдячність фонду за можливість для юних жителів громади читати і пізнавати нове, зростати патріотами своєї країни!
Благодійний Фонд імені Іллі Грабара, створений матір’ю, дружиною та братом Іллі на його честь та для того, щоб робити добрі справи від його імені. З початком повномаштабного вторгнення Ілля Грабар не роздумуючи пішов добровольцем захищати Батьківщину і поклав за неї життя. В цивільному житті Ілля писав музику та продюсував молодих українських артистів. Був людиною життєрадісною і завжди готовою прийти на допомогу. Ілля - сільський хлопець, який виріс в неповній сім'ї, добре розумів, яких зусиль вартує йти до своєї мети і тому завжди хотів допомагати дітям та талановитій молоді втілювати мрії. Його сім'я продовжує його справу через цей Фонд, мета якого – дати кожній дитині можливість розвивати свої здібності, здобувати знання, проявляти свої таланти та отримувати підтримку.
Переконані, з цією метою Фонд імені Іллі Грабара справляється на відмінно, адже сотні, а може, вже й тисячі вдячних дітей, їх батьків, бібліотекарів, тренерів, викладачів завдячують йому за підтримку. Тож хай примножуються добрі справи, хай добро повертається сторицею, а шана і пам’ять про великого Воїна, Героя, Захисника Іллю Грабара живе вічно у всіх тих добрих справах, які втілює в життя його родина.










Немає коментарів:

Дописати коментар