четвер, 1 лютого 2024 р.

Альманах пам’яті Героїв Монастирищини

 Війна росії проти України торкнулася кожного українця. Герої склали свої крила, але для нас вони продовжують жити в безсмерті. 
      Монастирищенська публічна бібліотека, бібліотека для дітей, а також Новоміська, Коритнянська, Шарнопільська, Халаїдівська та Копіюватська бібліотеки-філії отримали «Альманах пам’яті Героїв Монастирищини», підготовлений Лігою старшокласників Монастирищини під керівництвом та в тісній співпраці з управлінням освіти, молоді та спорту Монастирищенської міської ради. У двох книгах Альманаху – біографічні дані, фото, спогади про сорока чотирьох наших Янголів, Воїнів України, які загинули захищаючи нашу країну та нас з вами. Такі книги є в родинах загиблих, школах громади, а в бібліотеках з ними зможе ознайомитись кожен бажаючий, вони будуть на кожній книжковій виставці та кожному патріотичному заході.
Жорстока та кривава війна забрала життя найкращих представників української нації. Справжні українці, Герої нашого нелегкого часу, незалежної і вільної України, які боролись за правду і справедливість.
     І пам’ять про тих, хто боронячи нас, так рано пішли на небо, житиме в наших серцях вічно! ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!!















Немає коментарів:

Дописати коментар