середа, 14 лютого 2024 р.

День Святого Валентина

 Все змінюється у цьому шаленому світі і лише кохання залишається завжди прекрасним, завжди новим, несподіваним і найзагадковішим з усіх людських почуттів. Саме кохання надихає поетів і художників, музикантів і скульпторів на створення безсмертних шедеврів.

До Дня всіх закоханих Монастирищенська публічна бібліотека спільно з класним керівником 9-Б класу Людмилою Рудик ліцею «Успіх» зорганізували літературну імпрезу «Лиш про любов я буду говорити…». На заході юнацтво дізналось про історію свята святого Валентина, легенди пов’язані з ним та традиції святкування цього світського свята, його атрибутику, переглянули відео-презентацію підготовлену вчителем. Увазі учасників заходу бібліотекарем було презентовано молодіжні книги, які висвітлюють тему кохання. На завершення зустрічі хлопці та дівчата отримали «валентинки»-побажання від публічної бібліотеки та цукерки. Сподіваємось, отримана інформація та презентовані книги зацікавлять молодь до читання, формування в них високих моральних якостей та цінностей.

В Монастирищенській публічній бібліотеці на юнацькому абонементі експонується книжкова виставка – вернісаж Опис : 📚 «Освідчення в коханні», на якій представлені проза та лірика присвячені цій темі. Адже у всі віки письменники описували найсвятіше почуття, яке звеличувало людину і робило її найщасливішою. У всі віки створювались хвалебні літературні гімни коханню, що стали прекрасними шедеврами. Такої великої кількості закоханих, як у бібліотеці немає ніде. Вони живуть на сторінках численних книжок з неймовірними історіями кохання, які бібліотекарі із задоволенням рекомендують своїм читачам.

Публічна бібліотека щиро вітає з Днем закоханих! Нехай святий Валентин подарує кохання та гарні емоції під мирним небом України!Опис : 💙Опис : 💛

На жаль, у цьому році багато закоханих святкують свято далеко один від одного, і чимало привітань в цей день полетить на фронт. Нехай усі слова любові, сказані чи написані, зігрівають душі та серця наших захисників. Схиляємося перед відвагою і мужністю наших захисників та захисниць, завдяки яким наша перемога буде якнайшвидшою!


















Немає коментарів:

Дописати коментар