понеділок, 19 лютого 2024 р.

Небесна Сотня - 10 років

 З 18-20 лютого Україна вшановує  десяту річницю  з дня трагічних, сповнених героїзму подій Революції Гідності, пік розстрілів Героїв Небесної Сотні. Ці лютневі дні назавжди увійшли в історію України як визначна дата, переломний час, який визначив подальшу долю і демократичний поступ нашої держави. Герої Небесної Сотні – це символ жертовності, патріотизму, героїзму та любові до своєї країни.
 Керуючись Стратегію національно-патріотичного виховання на 2020-2025 рр., з метою формування в молоді почуття патріотизму, відповідальності, любові до своєї країни в читальній залі бібліотеки у співпраці з вихователями гуртожитку Монастирищенського професійного ліцею Вікторією Бузань та Оксаною Бевз та учнями ліцею було підготовлено та проведено годину-шану: «Небесна Сотня: Герої, котрі змінили хід української історії». На заході присутні ознайомились з причинами виникнення Революції Гідності, її перебігом, історіями окремих Героїв, наслідками, вшанували хвилиною мовчання полеглих на Майдані.
  Герої Небесної Сотні стали для всієї України не лише символом жертовності, героїзму та патріотизму, а й першими захисниками і воїнами російсько-української війни.
Ми висловлюємо глибокі співчуття родинам загиблих Героїв та закликаємо весь український народ до єдності у цей важкий, сповнений випробувань час для нашої держави.
  Герої не вмирають!



















Немає коментарів:

Дописати коментар