пʼятниця, 6 жовтня 2023 р.

Правове виховання

 8 жовтня відзначається День юриста. З метою підвищення рівня правової культури, формування громадської компетентності  молоді та виховання її в дусі поваги до прав людини, закону, правомірної поведінки Монастирищенська публічна бібліотека підготувала ряд інформаційно-правових заходів.
Для здобувачів освіти Монастирищенського професійного ліцею групи №271 спільно з класним керівником  Ольгою Тадєєвою проведено інформаційно-виховну годину «Моральні і правові норми в житті людини», на якій було обговорено теми насильства в сім’ї,  булінгу та шляхи його уникнення, агресивної поведінки, її причин і наслідків,  інші теми. Під час екскурсії в бібліотеку хлопцям та дівчатам групи №277 (класний керівник Тетяна Пасічниченко) було надано експрес-інформацію «Молодь управляє конфліктом», на якій отримали інформацію, що стосується теми правової відповідальності неповнолітніх. В читальній залі книгозбірні організовано актуальну тематичну виставку «Діти мають право».
Сподіваємось, що отриманні знання допоможуть сформувати у підростаючого покоління стійкі переконання щодо норм культури правової поведінки, миру, толерантності, протидії конфліктів.






Немає коментарів:

Дописати коментар