вівторок, 24 жовтня 2023 р.

Ключі від сонця

 День багатий на сюрпризи!
     Сьогодні онука відомої  смілянської поетеси Тетяни Шугар-Благодатної подарувала нашій книгозбірні десяту (!) збірку поезій «Ключі від сонця» з дарчим підписом авторки. Варто зазначити, що з творчістю відомої поетеси користувачі та бібліотекарі Монастирищенської публічної бібліотеки знайомі давно,  а на Шевченківському святі в березні звучали у виконанні її доньки та онуків поетичні твори присвячені Великому Кобзареві.  
         Тетяна Шугар-Благодатна – поетка, яка огортає усіх своєю творчістю і своїм серцем. Вона пише душею і мовить словом, закладеним у генах її роду і народу. Її вірші щирі, сонцесяйні, надзвичайно поетичні, присвячені українській землі, її людям, природі, культурі, побуту, красі. Ця збірка поезій – виплекана душею і серцем Жінка – багата своєю простотою, щедра, любляча, чутлива, доброзичлива, закохана у рідний край у його безкрайньому розмаїтті.
Тож запрошуємо в книгозбірню любителів поезії! У вас є тепер можливість взяти у Тетяни Шугар-Благодатної «Ключі від сонця» і відкрити для себе її неповторний поетичний світ!

Проміння сонця – згусток кришталю,

Що то дзвенить, як музика із Раю.
Я аж до неба світ оцей люблю
І Божі рими у вікно сплітаю…







Немає коментарів:

Дописати коментар