вівторок, 14 березня 2023 р.

Доброволець – це поклик серця

 Подвиг учасників добровольчих формувань є символом справжньої мужності та героїзму людей, які стали на захист України, її незалежності, суверенітету і територіальної цілісності у 2014 році. Сьогодні, у надзвичайно відповідальний час для держави, український народ з особливою увагою дивиться на своїх Героїв. Їх приклад формує національну свідомість, розвиває патріотичні почуття, активну громадянську позицію у молоді.
 З нагоди Дня добровольця в Монастирищенській публічній бібліотеці для здобувачів освіти Монастирищенського професійного ліцею спільно з викладачами організовано зустріч «Доброволець – це поклик серця» з військовими: добровольцем, старшим солдатом батальйону ім.Кульчицького Федором Нікітіним та майором, заступником командира роти Дмитром Діденком, які розповіли присутнім про свій бойовий шлях, поділилися споминами про побратимів, закликали молодь любити і поважати свою країну. З увагою та цікавістю слухали хлопці та дівчата розповіді захисників.
Висловлюємо велику вдячність та повагу добровольцям, а також усім захисникам, які сьогодні мужньо захищають Україну, нас з вами.
Ми всі низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих, кому не судилося повернутися до рідних домівок. Вони тримають небо над нами й назавжди залишаться в наших серцях. Вічна їм пам’ять!
         Слава Україні!
          Героям Слава!



















Немає коментарів:

Дописати коментар