пʼятниця, 24 березня 2023 р.

Підсумки обласної Новорічно-Різдвяної Акції

Підведено підсумки ОБЛАСНОЇ БІБЛІОТЕЧНОЇ НОВОРІЧНО-РІЗДВЯНОЇ АКЦІЇ «ЗІГРІЄМО СЕРЦЯ НАШОЮ МАЙСТЕРНІСТЮ».
Науково-методичним відділом ОУНБ ім. Тараса Шевченка підведено підсумки Черкаської обласної бібліотечної новорічно-різдвяної акції «Зігріємо серця нашою майстерністю», яка проводилась з 01 грудня 2022 року по 20 січня 2023 року. На конкурс було надіслано понад 60 робіт, подані роботи оцінювалися за критеріями: дотримання умов конкурсу, загальне враження від роботи, ідея роботи та актуальність.
Підводячи підсумки акції, оргкомітет визначив ПЕРЕМОЖЦІВ серед публічних бібліотечних територіальних громад, серед яких і Монастирищенська публічна бібліотека!
Монастирищенська публічна бібліотека взяла участь в акції в номінації «Краща новорічно-різдвяна подарункова поробка» для воїнів ЗСУ. Нашим захисникам потрібне тепло та підтримка, тому працівники книгозбірні вирішили зробили окопні свічки, залучивши читачів-дітей до виготовлення поробок та оберегів для воїнів ЗСУ, зв’язали носки та зібрали смаколики, які були надіслані воїнам-захисникам. Дякуємо за співпрацю та допомогу Тетяна Разводовська та Валя Рябець!
Разом до Перемоги!
Слава ЗСУ!
Слава Україні!









Немає коментарів:

Дописати коментар