понеділок, 3 лютого 2020 р.

Handmade як додатковий заробіток


«Визначся, що тобі подобається робити,
а потім знайди того,
хто стане за це платити»
              Американське прислів’я
      Все більше людей – дітей, молоді, людей поважного віку опановує Інтернет. Перед кожним рано чи пізно постає вибір: чим займатися, які професії користуються попитом на ринку праці, як реалізувати свої мрії? Іти у виш, щоб покласти диплом «в шухляду» чи відкрити власну справу? Багато людей воліють працювати «на себе», мати вільний графік, займатись улюбленою справою, знайти корисне втілення для своїх талантів та мати основний чи додатковий заробіток за допомогою Інтернету, соціальних мереж, блогів тощо. Погодьтеся, звучить заманливо – займатися улюбленою справою і отримувати від цього не тільки моральне задоволення, але і реальні гроші.

Презентація «Handmade  як додатковий заробіток»  була підготовлена бібліотекарями Монастирищенської районної бібліотеки для учнів 9-А класу школи-ліцею «Ерудит». На заході молодь познайомили з цілим спектром товарів та послуг, яким може займатись молодь, досвід ведення власної справи, позиціонування власного бренду та багато іншого. Наприклад, це можуть бути  іграшки: з дерева, вовни, інших натуральних і екологічно безпечних матеріалів, ляльки, машинки, ялинкові прикраси; в'язані речі, жіночі сумки – унікальні, зроблені вручну з оригінальних матеріалів, з незвичайними малюнками, картини, інтер'єрні прикраси, біжутерія, сувеніри, оригінальні подарунки, мило ручної роботи, кондитерські вироби, цукерки тощо. Є безліч прикладів, коли неповнолітні реалізують себе як справні підприємці, започатковують власну справу під менторством батьків та перетворюють своє хобі на вдалий бізнес.
 В кожному з нас прихований творчий потенціал – хендмейд  дозволить сповна розкрити і реалізувати його. Пошук нових, унікальних рішень, ідей дозволить зайняти лідируючі позиції в своїй сфері. Клієнти істотно підвищують самооцінку людини, мотивують його на нові звершення.  Справу, яка приносить задоволення, легше розвивати. У неї вкладається набагато більше, ніж в обов’язкову роботу. За допомого власного сайту, блогу чи соціальної мережі можна знайти свою авдиторію, реалізувати свої вироби тощо. В Інтернеті є спеціалізовані платформи присвячені товарам ручної роботи.
А у вас є захоплення на якому б можна було б заробляти?



Немає коментарів:

Дописати коментар