середа, 19 лютого 2020 р.

У їхніх серцях жила Україна.

18-20 лютого ми відзначаємо шосту річницю з дня трагічних, сповнених героїзму подій Революції Гідності, пік розстрілів Героїв Небесної Сотні.
Ці трагічні дні назавжди увійдуть в історію України як символ жертовності, патріотизму та героїзму і вкотре підтвердить тезу про те, що в найкритичніший та найважчий період нашої історії знайдуться герої, які своєю жертовністю дозволять будувати нам майбутнє. Керуючись Стратегію національно-патріотичного виховання на 2020-2025 рр., з метою дальшого розвитку в суспільстві національної свідомості, формування почуття патріотизму на засадах духовності та моральності, популяризації духовно-культурної спадщини Українського народу, Монастирищенською центральною районною бібліотекою у співпраці з викладачами професійного ліцею було підготовлено та проведено низку заходів присвячених вшануванню Героїв Небесної Сотні. Зокрема, для ряду груп професійного ліцею було проведено День героїв «У їхніх серцях жила Україна» та Альманах пам’яті «Свята Небесна Сотня». Також був організований перегляд мультимедійної презентації «Жіночі обличчя революції» в Інтернет-центрі та організовано документальну виставку-експозицію «Їх імена вкарбовані у вічність». 
Герої Небесної Сотні стали для всієї України не лише символом жертовності, героїзму та патріотизму, але і джерелом натхнення для наших героїчних воїнів, які гідно продовжують їхню справу, захищаючи наше з вами право на вільне життя. Ми висловлюємо глибокі співчуття родинам загиблих Героїв та закликаємо весь український народ до єдності у цей важкий, сповнений випробувань час для нашої держави.






Немає коментарів:

Дописати коментар