четвер, 13 лютого 2020 р.

Кохання – душі найвищий зліт


Напередодні Дня Святого Валентина, в читальну залу Монастирищенської центральної районної бібліотеки завітали учні професійного ліцею на романтичний вернісаж «Чарівний Валентинів день». Захід було проведено з метою формувати в підростаючого покоління поняття кохання, розвивати духовність, естетичні смаки, виховувати повагу до протилежної статі, цікаво та змістовно проводити своє дозвілля.

Вернісаж розпочався поетичними рядками юних поеток: Тані Телятник та Настя Чумак, які зачитали свої власні вірші про кохання. Бібліотекарі розповіли хлопцям і дівчатам про історію виникнення свята, традиції дарування «валентинок» та рекомендації щодо подарунків, які доречно дарувати на День Валентина. Бібліотекарі підібрали  найкращі книжки про кохання  та ознайомили  юнацтво з красивими життєвими історіями, це зокрема «Провина зірок» Дж.Гріна, Ш.Бронте «Джейн Ейр», Д.Остін «Чуття і чутливість», а також з книгами, в яких розкривається тема підліткових проблем – перших почуттів, стосунків з ровесниками, становлення особистості, всього, що хвилює сучасного тінейджера. Для багатьох  це було  незабутнє  книжкове побачення. На закінчення заходу всі учасники отримали «валентинки». Бібліотекарі щиро вдячні за співпрацю в організації свята класним керівникам груп №250 і 257 Чорнодід Лідії Семенівні та Кравець Галині Дмитрівні.
Святкувати це свято чи ні, дарувати подарунки чи не дарувати – вирішувати кожному. Ви можете самі придумати найкращі традиції святкування саме для вас та вашої половинки, додаючи у життя яскравих барв. Єдине, про що пам’ятайте: висловлювати кохання можна точно частіше, аніж раз на рік!
Зі Святом вас! Бажаємо щастя, любові та безліч радісних миттєвостей життя!












Немає коментарів:

Дописати коментар