понеділок, 26 листопада 2018 р.

Бібліотеки Черкащини в просторі громади


    Монастирищенська центральна районна бібліотека взяла участь в обласному конкурсі віртуальних екскурсій «Бібліотеки Черкащини в просторі громади», започаткований Департаментом культури та взаємозв’язків з громадськістю ОДА, Черкаським обласним відділенням Української бібліотечної асоціації, обласною універсальною науковою бібліотекою ім. Т.Шевченка. Метою та завданням конкурсу було стимулювання зацікавленості бібліотечних працівників в утвердженні бібліотечних закладів як центрів розвитку громад через впровадження нових креативних форм діяльності, а також активізація діяльності співпраці бібліотек і громад в руслі «Моя громада – мій добробут». 
Матеріали на конкурс подавались в електронному варіанті у вигляді відео-презентацій. Монастирищенська центральна районна бібліотека підготувала відеоролик «Співпраця бібліотеки з волонтерами Корпусу Миру у розкритті лідерського та творчого потенціалу молоді».
З вересня 2016 року по травень 2018 на базі бібліотеки працювали клуби по вивченню англійської мови для всіх вікових категорій, а також клуб лідерства для молоді. На базі цього досвіду була підготовлена відео-презентація, в якій висвітлено нові форми роботи  та цікавий досвід тісної співпраці із волонтерами Корпусу Миру Крістіною та Джеймсоном Еш. Оцінка поважного журі: «…З творчим підходом та новизною рішень підійшли до конкурсу учасники Монастирищенської ЦРБ. Відео-презентація добре підготовлена з професійної точки зору, чітко та лаконічно розкрито основні напрямки діяльності бібліотеки по впровадженню нових форм роботи по обслуговуванню дітей та молоді». За рішенням оргкомітету Монастирищенська центральна районна бібліотека зайняла почесне ІІІ місце серед бібліотек області. Дякуємо всім, завдяки кому ця перемога була здобута!

Відеоролик можна переглянути за посиланням:

Немає коментарів:

Дописати коментар