понеділок, 29 травня 2023 р.

Олександр Демарьов "Нінок"

 Монастирищенська публічна бібліотека отримала подарунок від свого колишнього активного читача, нашого земляка, молодого талановитого письменника Олександра Демарьова його авторську книгу «Нінок».
«Нінок» – це продовження книги «День до вечора» із циклу романів про життя в сучасній українській провінції. Героїня роману, здобувши університетську освіту, повернулась до рідного села. Чи зможе вона здійснити далекосяжні плани, мрії, залишитися вірною собі? Чи стане їй мужності й снаги реалізувати чималі амбіції? Чи знайде вона щастя? Чи зуміє уникнути помилок своїх батьків? Про все це – у неспішній і водночас захопливій оповіді.
Щиро дякуємо пану Олександру за надану можливість одними з перших познайомитись з новим романом, який зовсім скоро, після обробки, стане доступним для наших читачів. Бажаємо автору нових творчих здобутків, багатотисячних тиражів, активних продажів, збільшення когорти поціновувачів українського художнього слова! Сподіваємось на презентацію книги в рідній книгозбірні!
Олександр Демарьов — прозаїк, літературний критик, вчитель. Написав дві книжки про освіту й навчання: “Виховання шахами, або Чого мене навчили діти” (2018) і “Ліс рук. Картини з життя звичайної альтернативної школи” (2022). Автор роману “День до вечора” (2021) та «Нінок» (2023) з циклу великого українського роману про життя звичайних людей у провінції. Голова ГО “Літературна платформа Лепорт”, учасник літературних клубів, редактор і автор статей у онлайн-журналі Leport. Працює над філософською дисертацією про педагогічні ідеї Георга Гегеля. Мешкає в Києві.








Немає коментарів:

Дописати коментар