пʼятниця, 12 травня 2023 р.

Рідну маму бережіть…

 У ці травневі дні, коли прокидається матінка – природа, коли дзвенить у ніжній блакиті спів жайворонка, коли теплий, лагідний весняний вітерець ледь – ледь коливає шатро чаруючої зелені кущів та дерев, а в кожному дворі цвітуть і буяють різнобарв’ям квіти, приходить до нас свято – День Матері (14 травня), а на другий день – споріднене свято – День сім’ї.
Берегинею кожного роду, кожної сім’ї є мудра жінка – матір. Для кожного з нас саме її образ є найріднішим, найближчим, найдобрішим, найдорожчим, а наша любов до неї – безмежна та вічна. Матір – берегиня роду, домашнього вогнища, саме вона є тією ниточкою, яка єднає всю родину.
З метою виховання в молоді морально-етичних норм, розширення світоглядної інформації, естетичного виховання в читальній залі Монастирищенської публічної бібліотеки організовано книжково-ілюстративну виставку «Найсвятіше ім’я – МАМА», на якій представлена література,що ілюструє красу і любов жінки-матері як берегині домашнього вогнища, розкриває відомі історичні постаті, містить найкращу українську поезію присвячену матері.
Ми хочемо привітати всіх матерів, побажати їм мирного неба, міцного здоров’я, хай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість.
Твоя любов дає мені наснагу,
Твоя любов веде в незнаний світ.
Так будь вовік, благословенна мати,
Твоя любов вчить, як у світі жить.
Микола Мозговий










Немає коментарів:

Дописати коментар