вівторок, 25 червня 2019 р.

Книги від щирого серця


Дарування книг бібліотекам – це дуже давня форма доброчинності та надійне джерело поповнення фондів. Безцінний внесок у формування фонду Монастирищенської центральної районної бібліотеки зробила колишня наша читачка Юлія Захарчук, нині жителька міста Львів. Під час чергових відвідин батьків в Монастирищі молода жінка вже зі своїми дітками відвідали бібліотеку і подарувала підбірку книг про АТО.  Юлія розповідає, що завжди з вдячністю згадує районну бібліотеку, велелюдний читальний зал, в якому готувалась до уроків, завжди отримувала потрібну інформацію, читала книги з шкільної програми.
Юлія впевнена, що саме книги допомогли їй здобути успіх в житті і обрати свою життєву стежину. В рідному місті дівчина тісно співпрацює з волонтерами, буває на зустрічах з атовцями, цікавиться літературою та так як і в юності любить читати, а також буває на презентаціях своїх друзів-письменників, які пишуть і видають книги про АТО. А нещодавно на адресу бібліотеки зі Львова надійшла посилка з новими виданнями. Книги надзвичайно цікаві, цінні, і що важливо для молоді,  значна частина видань у вигляді коміксів, які малювали молоді креативні художники, зображуючи події на сході, військові операції, оборону Луганського аеропорту тощо.  З цими книгами можна ознайомитись завітавши в районну бібліотеку.
Колектив бібліотеки висловлює щиру вдячність за небайдужість, патріотизм та щедрість Юлії Захарчук, а також її батькам, які виховали таку  прекрасну людину та бажає миру, здоров’я та достатку дарувальниці та її сім’ї. Ми вдячні всім монастирищанам, які щедро, від душі дарують нам книги зі своїх домашніх бібліотек, цим самим суттєво поповнюючи фонд бібліотеки актуальними виданнями. Ми впевнені, що ця добра справа повернеться до Вас добром, дорогі наші меценати!


Немає коментарів:

Дописати коментар