понеділок, 10 червня 2019 р.

Топ – 10 книжок, які варто прочитати влітку кожному!


        Попри зайнятість на роботі, всілякі домашні турботи (а надто влітку), завжди треба приділяти краплину часу на прочитання цікавої книги. Адже ніщо так не відволікає від щоденних клопотів, як захоплюючі сторінки роману, детективу чи новели… Саме для таких завзятих читачів Монастирищенська центральна районна бібліотека підібрала добірку книг, які припадуть до смаку будь - якому книголюбові.

Серед таких книжок: Айн Ренд «Атлант розправив плечі », Джон Ірвінг «Доки я тебе не знайду», Джеймс Бовен «Вуличний кіт на ім'я Боб», Світлана Алексієвич «У війни не жіноче обличчя», Василь Шкляр «Троща» та «Чорне сонце», Емілі Бронте «Буремний перевал», Грегорі Девід Робертс «Шантарам», Йоанна Яґелло «Кава з кардамоном», Ф. Скотт Фіцджеральд «Великий Гетсбі». Особливої уваги заслуговує роман українського письменника Василя Шкляра «Троща». Рекомендуємо!!!! 
Події у творі відбуваються в двох часових вимірах — 47-й рік і 70-й рік ХХ століття. Головний герой — вояк УПА на прізвисько «Місяць», після 25-річного ув’язнення повертається в місто на сході України, бо вертатися в Галичину йому й таким, як він, заборонено. На міському кладовищі герой натрапляє на могилу бойового товариша, який нібито загинув у злощасному 47-ому. Та надпис на могильній плиті говорить про те, що товариш помер зовсім недавно. «Місяць» прагне розгадати таємницю ганебної зради, внаслідок якої було знищено підпілля й загинуло багато побратимів. Перед його очима знов розгортаються бої та тривають допити, постають обличчя різних людей… Цю книгу Ви зачитаєте «до дірок »!





Немає коментарів:

Дописати коментар