пʼятниця, 29 вересня 2023 р.

Бібліотека – скарбниця перлин в океані часу

Щорічно 30 вересня відзначається Всеукраїнський день бібліотек, який започатковано в Україні «…враховуючи великий внесок бібліотек України у розвиток вітчизняної освіти, науки і культури, необхідність дальшого підвищення їх ролі у житті суспільства та підтримуючи ініціативу громадськості…» Указом Президента України «Про встановлення Всеукраїнського дня бібліотек» від 14 травня 1998 р.
Святкова зустріч присвячена Всеукраїнському дню бібліотек «Мій світ – Бібліотека!» зібрала в читальній залі гостей бібліотеки. З вітальним словом до присутніх звернулись заступник міського голови Зоряна Заворотна, начальник відділу культури та туризму Юрій Кудін, директор Монастирищенської публічної бібліотеки Валентина Григораш, наші партнери – представники навчальних закладів міста: заступник директора з виховної роботи Монастирищенський професійний ліцей Оксана Кудін, бібліотекар Ліцей "Успіх" Монастирищенської міської ради Черкаської області Лариса Тхорик зі своїми вихованцями, вчитель Людмила Подолянюк та учні початкової ланки Ліцей "Ерудит" Монастирищенської міської ради Черкаської області. За високий професіоналізм, добросовісне відношення до своїх обов’язків керівництвом було вручено грамоти: бібліотекарю юнацького абонементу публічної бібліотеки Юлії Стецюк, завідувачці Коритнянської бібліотеки-філії Аллі Крук, завідувачці Копіюватської та Теолинської бібліотек-філій Тетяні Тертичній та бібліотекарю Зарубенецької бібліотеки-філії Валентині Бліновській. Влучним, дотепним словом бібліотекарів вітав постійний читач Віктор Клименко, присутні насолоджувались чудовою грою на саксофоні від нашого багаторічного читача Анатолія Мельника,
Ми щиро дякуємо всім за вітання, святкові побажання, увагу та підтримку бібліотек та бібліотекарів! Ми безмежно вдячні всім, хто в цей важкий час знаходить можливість читати, підтримувати новою книгою, приходити з добром в нашу книгозбірню!
Пам’ятайте, тут знаходяться двері до книжкового раю, які відчиняються щодня для всіх охочих і спраглих слова! Зі святом всіх бібліотекарів громади, ветеранів бібліотечної справи, читачів наших книгозбірень !
Перемоги і миру нашій славній Україні!


























Немає коментарів:

Дописати коментар