середа, 27 вересня 2023 р.

Заходи до Всеукраїнського дня бібліотек

На сьогоднішній день Книга невід’ємна частина життя майже кожної людини. Вона відкриває вікно в новий яскравий та незвіданий світ. На полицях публічної бібліотеки є великий вибір книг – творів української та іноземної літератури і вони доступні для всіх без винятку.

30 вересня відзначається Всеукраїнський день бібліотек. З метою популяризації бібліотечних послуг і можливостей, промоції книги та читання, реклами нових надходжень впродовж тижня Монастирищенською публічною бібліотекою було проведено ряд інформаційних заходів.
Акція «Подаруй бібліотеці сучасну книгу» покликана заохотити жителів громади підтримати бібліотеку, подарувавши своїй домашній книзі «друге життя» – зайняти місце на бібліотечній полиці, звідки її зможуть взяти  прочитати десятки людей. Ми щиро дякуємо нашим містянам за підтримку цієї ініціативи. Акція безстрокова!

          Екскурсії «Бібліотека – твоя територія» влаштовано для старшокласників та молоді міста, під час якої наших гостей було ознайомлено із структурою публічної бібліотеки, її відділами, послугами та можливостями, актуальними книжковими виставками.

Книжковий диліжанс «Огляд  нових надходжень» було проведено для здобувачів освіти професійного ліцею, на якому учасників заходу ознайомили з новими сучасними книгами, які бібліотека отримала в рамках різноманітних проектів, волонтерських програм та подарунків від письменників та небайдужих громадян.
    Флешмоб «Читаємо, мріємо, гуртуємось» було організовано з вихованцями гуртожитку професійного ліцею, які є постійними учасниками бібліотечних заходів, майстер-класів, вечорів відпочинку.
Пам’ятайте, що Книга – це найбільший людський скарб і життя без них важко уявити. Тому читайте українську Книгу, дійсно спробуйте її на смак. І ніколи не треба зупинятись в читанні, бо людина, що не читає книжки – обділена красою мови.
Кожна книжка вчить, розважає, змінює звички й характер, визначає мету і викликає бурхливі пристрасті! 


























Немає коментарів:

Дописати коментар