середа, 12 липня 2023 р.

Разом до Перемоги!

 Попри свої щоденні професійні обов’язки, працівники Монастирищенської публічної бібліотеки намагаються знайти час і на волонтерство. На прохання волонтерів з громадської організації «ХВИЛЯ ДОБРА» бібліотекарі зв’язали  дванадцятиметрову сітку, якої потребували наші захисники. В кожен квадратик сітки була вплетена щира материнська молитва до Бога, щоб він захистив і зберіг життя наших Воїнів, оберігав від куль і снарядів. Ми сподіваємось, що наша праця збереже чиєсь життя, зробить невидимими наших дорогих захисників і військову техніку для рашистських дронів і розвідки.
Після підриву Каховської ГЕС гостро постала гуманітарна криза. Люди, які втратили все, потребували їжі, води, одягу, медикаментів. Не залишились осторонь і бібліотекарі книгозбірні. Зібравши кошти, звернулись по допомогу до аптеки №17, фармацевти якої зібрали аптечку найнеобхідніших ліків по собівартості, долучивши до неї і свій внесок. Медикаменти ми передали координатору ГО ХВИЛЯ ДОБРА Інні Брух, яка разом з волонтерами формувала гуманітарний вантаж на Херсон.
За нашу свободу і незалежність полягли найкращі Сини Монастирищини. Поряд з нами працюють на Перемогу десятки і сотні наших земляків. Тисячі жителів громади захищають нашу країну зі зброєю в руках. Дякуємо вам, незламні українці і українки! Любіть свою країну, пишайтеся нею, бережіть і захищайте! Допомагайте один одному у скрутну хвилину!
Слава Україні!
Героям Слава!










Немає коментарів:

Дописати коментар