вівторок, 30 листопада 2021 р.

Щедрий вівторок - Всеукраїнський день добрих справ

Цього року 30 листопада відзначається #ЩедрийВівторок– Всеукраїнський день добрих справ,  який розвиває культуру благодійності, змінює ставлення та підходи до неї, заохочує робити добрі справи та змінювати світ на краще. Щороку у понад 150 країнах світу мільйони людей у вівторок, після Дня подяки, влаштовують акції на користь благодійних організацій, розповідають про це в соціальних мережах і закликають робити добрі справи. Україна приєдналася до ініціативи у 2018 році.
#ЩедрийВівторок в Монастирищенській публічній бібліотеці почався з подарунків наших небайдужих краян. А чому найбільше можуть радіти бібліотекарі? Звісно, новим книгам! З подарунками до нас завітали Олександр Ворожбит та Олеся Борець — наші постійні читачі та подарували книги, які стануть у нагоді багатьом іншим. Дякуємо за подаровані книги, за щедрість та запрошуємо інших долучатися до таких добрих справ.  #GivingTuesday поширює добро та щедрість, об’єднує людей та дає нам спільну велику справу на всіх.

Закликаємо сприяти  підтримці ініціативи креативними та яскравими ідеями, долучатися до благодійностей,  розповісти про зроблені добрі справи, цим самим дати приклад іншим. 






Немає коментарів:

Дописати коментар