середа, 26 вересня 2018 р.

Неопалима Купино! Моя бібліотеко! Ти мудрість всіх віків, хранителька добра!


До Всеукраїнського дня бібліотек  в районному Будинку культури відбулося свято «Неопалима Купино! Моя бібліотеко! Ти мудрість всіх віків, хранителька добра!»
 Розпочала свято ведуча Марина Домачук і запропонувала переглянути відеофільм про історію бібліотеки. Цього року минає 115 років, як було відкрито першу бібліотеку в місті. 40 років, як побудоване  нове  приміщення бібліотеки. На урочистості відкриття бібліотеки приїжджала мати першого космонавта Юрія Гагаріна Ганна Тимофіївна. З відеофільму всі присутні мали змогу дізнатись про історію бібліотеки.

 Всяке свято - це завжди багато щирих, вірних друзів, це теплі слова вітань. Не виняток був і сьогоднішній день. На свято з вітаннями прийшли привітати представники місцевої влади: голова районної державної адміністрації Олег  Недогода,керівник секретаріату районної ради Наталія Шамрай, секретар міської ради Тетяна Остапенко, начальник відділу культури Юрій Кудин.
Відзначили кращих працівників бібліотечної справи грамотами, квітами, подарунками. З вітальним словом до бібліотечних працівників звернулась директор Монастирищенської централізованої  бібліотечної системи  вручила  грамоти  та подяки, квіти кращим працівникам. Колектив Монастирищенської центральної районної бібліотеки  нагороджений за сумлінну плідну працю, вагомий внесок у розвиток бібліотечної галузі в районі українською бібліотечною асоціацією Черкаського обласного відділення, департаменту культури та взаємозв’язків з громадськістю Черкаської обласної державної адміністрації.
Важливою для бібліотекарів є підтримка і розуміння партнерів, друзів.  На запрошення бібліотекарів відгукнулися ті, з ким тісно співпрацюють: голова Монастирищенської районної організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» Зоряна Заворотна  вручила грамоту колективу Монастирищегнської центральної районної бібліотеки, цінний подарунок, грамоту та квіти члену партії «Батьківщина » Галині Тимошенко. Директор дитячої музичної школи Віталія Подолянюк привітала колектив бібліотеки подарунком.
      Отримали вітання та книги  від  «Об’єднання «Самопоміч» (Керівник Віталій Мазур).   
 Сьогодні бібліотека це центр відпочинку, духовності, це плідна праця з літературним об’єднанням «За покликом душі». Члени клубу   Євгенія Комар, Володимир Люшень своїми віршами вітали бібліотекарів. Бібліотекарі завжди раді своїм читачам.  Активна читачка бібліотеки Неля Качур своїм віршем привітала іменинників свята.  Учасниця художньої самодіяльності Олександра Чекман  розповідала гуморески.
    Звучали вітання від співочого клубу за інтересами «Оберіг», який діє при Летичівській сільській бібліотеці, родини Віри та Василя Мамалигів, вокального ансамблю Аврамівського сільського клубу «Мелодії серця», грою на саксофоні Анатолія Мельника, тріо Аврамівського сільського клубу в складі Лідії Любомської,  Катерини Бульби,  Ганни Лісняк. Діана Бойко, бібліотекарь з с.Терлиця Наталіїя Дроботун, Оксана Остропольська , жіночий вокальний ансамбль «Надвечір’я», хор ветеранів праці «Надвечір’я» - дарували свої пісні глядачам.
 Родзинкою свята було відео - вітання  з Америки від волонтерів Корпусу миру Крістіни і Джеймесона  Еш.
  На екрані під час свята  демонструвався слайд - шоу з буднів бібліотеки.























Немає коментарів:

Дописати коментар