пʼятниця, 14 вересня 2018 р.

Стосунки рівності й поваги


До Міжнародного дня демократії в Опорному закладі «Монастирищенська спеціалізована школа І-ІІІ ст. №5» бібліотекарем центральної районної бібліотеки  Юлією Стецюк спільно з педагогом-організатором школи Аліною Тарасюк була проведена інформаційна година «Стосунки рівності й поваги».
На заході було розкрито європейські демократичні цінності та шляхи їх впровадження в Україні, окреслено ряд проблемних питань, які виникають в силу українського менталітету, проблемних сторінок історії, суперечностей між конфесіями, етнічними групами тощо та можливості їх вирішення. Демократія заснована на вільному волевиявленні народу і тісно пов'язана із забезпеченням правопорядку та здійсненням прав і основних свобод людини. Саме тому вона потребує підтримки не тільки держави і уряду, але і абсолютно кожного громадянина країни. 
На заході було переглянуто відеофільм «Україна – пряма демократія за яку борються справжні патріоти». Юнаки та дівчата брали активну участь в обговоренні, дискутували та висловлювали власну думку.





Немає коментарів:

Дописати коментар