понеділок, 10 червня 2024 р.

Книга дня

 Шановні друзі!
Хочемо познайомити вас з першим романом української письменниці, друга нашої бібліотеки, яка близько двох років тому була в нас на презентації своєї поетичної збірки Олеся Григор’єва "Хлопець в сталевих черевиках" Книгарня / Видавництво "ТУТ". Вишукана мова оповіді, мелодійна та бездоганна захопить вашу уяву з перших рядків, а цікавий сюжет не відпустить до останньої сторінки!
В основу книги лягли дитячі спогади батька авторки, чиє дитинство опалила друга світова війна. А це: і боротьба за виживання, коли кругом вороги, і щоденні пошуки їжі, бо голод і нестатки, і надзвичайне прагнення йти до своєї мрії.
Чи для багатьох би стало життєвим кредо: "Борись і не здавайся, до світу усміхайся!", коли навколо тебе хаос, розруха і смерть? А для головного героя роману - десятирічного хлопчика, здоров'я і ноги якого забрала війна, до якого часто немає діла, подекуди, навіть, власним батькам - стало!
Всупереч трагічним подіям, книга просякнута неймовірною життєствердною енергією, оптимізмом, дитячими пустощами та пригодами, тому читається надзвичайно легко та цікаво, надихає та не дає опускати руки попри важкі часи сьогодення. Не дивлячись на важкі випробування, які випали на долю головного героя, він з гідністю, впертістю та заповзяттям виборює право бути щасливим, втілювати свої мрії в життя, йти до своєї мети.
Книга надихає, розважає та мотивує! Рекомендуємо! Дякуємо Олеся Григор’єва за можливість одними із перших познайомитись з вашим романом!
Зовсім скоро, після бібліотечної обробки, книга буде чекати на знайомство з новими читачами у відділі обслуговування.





Немає коментарів:

Дописати коментар