середа, 27 березня 2024 р.

Тиждень юнацького читання

 Книга здатна змінити життя, бути кращим другом і наставником. У гарній книзі можна знайти однодумців, з нею можна гарно провести вечір, не почуватися самотнім.
Читання книг розвиває соціальні навички і здатність до співпереживання. Занурюючись в незнайомі ситуації і знайомлячись з різними персонажами на сторінках книг, людина розширює рамки власних поглядів і починає краще розуміти інших людей.
В рамках Тижня дитячого та юнацького читання бібліотекарем Монастирищенської публічної бібліотеки для здобувачів освіти Монастирищенського професійного ліцею групи №268 (клас.керівник Михайло Ліщинський) було проведено знайомство з новою книгою: "Книжкове асорті" від Українського інституту книги, під час якого присутніх було ознайомлено з найцікавішими виданнями для юнацтва та молоді, які є в фонді нашої книгозбірні.
Юнаки зрозуміли, що важливо не те, скільки ти читаєш, бо насправді ми багато читаємо: реклама, новини, соціальні мережі тощо, а що саме. Читання художніх книг допомагає розширити словниковий запас і підвищити інтелектуальний рівень.
Відчуваючи себе компетентним у різних питаннях, людина стає більш впевненою у своїх силах і підготовленою до будь-яких життєвих викликів.
Тож сподіваємось, що прорекламовані книги зацікавлять слухачів а спонукають до більш активного та цілеспрямованого читання.







Немає коментарів:

Дописати коментар