вівторок, 27 червня 2023 р.

Оберіг нашої державності

 Державне свято України – день Конституції – святкується щорічно 28 червня з 1996 року, коли була ухвалена Конституція незалежної України, яка остаточно закріпила правові основи нашої держави, її суверенітет і територіальну цілісність. Прийняття цієї Конституції логічно завершило процес становлення України як суверенної держави, що має свій Основний Закон, і стало важливим кроком у забезпеченні прав людини та громадянина, сприяло подальшому підвищенню міжнародного авторитету України на світовій арені.     
       До Дня Конституції в Монастирищенській публічній бібліотеці презентується тематична книжкова виставка «Українська держава та її національна символіка». Література, що представлена на ній, відображає найважливіші історичні моменти конституційного процесу на складному і довгому шляху державотворення нашої країни.  
      Відважні українці й українки! Публічна бібліотека вітає усіх з Днем Конституції України! Ми від щирого серця бажаємо завжди пишатися своєю країною, пам’ятати про свої права і обов’язки, поважати букву закону. Слава Україні!















Немає коментарів:

Дописати коментар