середа, 14 червня 2023 р.

Фотосесія в бібліотеці

З чим у вас асоціюється людина з книгою, особливо, якщо це молода людина? Правда ж, ці фото набувають якогось особливого змісту?
Думаюча і читаюча, освічена і духовно багата молодь – наше майбутнє. Такою її бачить талановитий фотохудожник Євген Косюк, який запропонував цьогорічним випускникам фотосесію в Монастирищенській публічній бібліотеці. Особлива атмосфера книгозбірні, ряди, наповнені книжковими скарбами, захоплені погляди хлопців та дівчат на книжкових полицях, здивовані вигуки: «А дивись яка в мене книга!» на кілька днів занурили бібліотеку в яскраві моменти справжньої фотостудії!
Дякуємо пану Євгену (в недалекому минулому нашому активному читачеві) за вибрану локацію для фотосесії, а також випускникам та їх батькам, які схвалили цей проект. Ми щиро бажаємо нашій найкращій молоді лише перемог на життєвих стежинах, здійснення мрій, досягнення найзаповітніших вершин, а головне – Перемоги і Миру нашій рідній Україні!

Принагідно запрошуємо жителів громади на фотосесії в бібліотеку. Ваші особливі моменти стануть окрасою вашого альбому та нашою рекламою!













 

Немає коментарів:

Дописати коментар