пʼятниця, 7 жовтня 2022 р.

Вивчаємо права разом

     До Дня юриста (8 жовтня) Монастирищенська публічна бібліотека для здобувачів освіти професійного ліцею підготувала і провела годину правових знань «Мої права в моїй державі». На заході молодь ознайомили з реальними правовими ситуаціями, розглядали конкретні правопорушення скоєні неповнолітніми та наслідки, які мали ці вчинки. Присутніх ознайомили з правовою літературою, яка є в нашій книгозбірні, надали контакти соціальних служб нашої громади, куди можна звертатись за правовою допомогою. Сподіваємось, отримані знання сприятимуть вихованню правової свідомості молоді, убережуть від необдуманих вчинків та протиправної поведінки.
На юнацькому абонементі організовано книжкову викладку: «Закон, мораль, совість», на якій наші користувачі – молодь та старшокласники, мають нагоду ознайомитись з виданнями орієнтованими саме на дану вікову категорію: старшокласники, студенти середніх та вищих навчальних закладів, а також стануть в нагоді для пересічного користувача, який хоче знайти для себе корисну юридичну інформацію.
Тож запрошуємо до нашої книгозбірні, адже бібліотека – це, насамперед, інформаційний центр громади з великою кількістю документів з усіх галузей знань.








Немає коментарів:

Дописати коментар