середа, 5 жовтня 2022 р.

Поетичне розмаїття Монастирищини

 Монастирищенська публічна бібліотека в тісній співпраці з вчителем  української мови та літератури  Ліцею «Ерудит» Світланою Савченко в рамках вивчення теми «Література рідного краю» провели онлайн літературну годину «Поетичне розмаїття Монастирищини» з читальної зали книгозбірні.

Завідувач відділу обслуговування Оксана Мартиш розповіла учням 11-А класу про цілу плеяду монастирищенських поетів: Федора Бойка, Олександра Прилуцького, Катерину Бульбу, Марину Калінчук, Галину Мельник, Любов Сніцар, Ніну Кудин, Віктора Златовецького, Олександра Петриченка, презентувала їх збірки та вірші. Світлана Миколаївна продемонструвала учасникам зустрічі відео презентацію по цій темі.

Такий спосіб проведення масового заходу онлайн відкриває нові можливості залучення бібліотекарів бібліотек філій громади, шкіл, які віддалені від центру та для здобувачів освіти, які знаходяться на дистанційному навчанні. Тож дякуємо нашим давнім партнерам – керівництву та вчителям  Ліцею «Ерудит» за надану можливість, довіру, професійність та співпрацю за залучення та впровадження в дію нового для нас досвіду! Сподіваємось, що нова форма проведення масової роботи публічних бібліотек відкриє ще один напрямок розвитку бібліотек в умовах воєнного стану та пандемії ковід.









Немає коментарів:

Дописати коментар