середа, 1 червня 2022 р.

Коллін Мак-Каллоу

 1 червня виповнилося б 85 років від дня народження КОЛЛІН МАК-КАЛЛОУ—РОБІНСОН — австралійської письменниці (1937 - 2015), відомої як автор роману «Ті, що співають у терні».
«Ті, що співають у терні» - чуттєва та зворушлива історія кохання. Кохання, що долає роки і кілометри, обітниці і закони!
Бестселер «Ті, що співають у терні» — справжня перлина світової романтичної прози. Сумарний наклад книжки — 10 млн примірників, а серіал за мотивами цього роману вже кілька десятків років посідає друге місце у рейтингу найпопулярніших кінотворів усіх часів та народів. Коли ж на зламі тисячоліть австралійці обирали Національний живий скарб, ним стала велика жінка і велика письменниця Коллін Мак-Каллоу.
Єдина дівчинка поруч із синами Клірі — сіллю цієї землі, її надією на майбутнє, працьовитими нащадками австралійських фермерів — Меґґі змалечку була наче зайвою у власній чималій родині. Єдиний чоловік співпереживав її дитячим бідам із християнською любов’ю — католицький священик Ральф де Брікассар. У самотньому дівочому серці оселилося велике кохання. І кинуло виклик самим небесам Як маленька пташина, що співає у терні свою першу й останню пісню, через життя, страждання, розлуки і втрати нестиме своє кохання до Ральфа Меґґі. Вкраде у Бога для себе найдорожче. І зазнає поразки, коли її суперниками стануть не чернечі обітниці й самозречення, а людські амбіції та марнославство. Та від троянд залишається попіл, бездоганна пісня стихає — лише кохання продовжує жити.
Приємного читання і чекаємо у бібліотеці!



Немає коментарів:

Дописати коментар