пʼятниця, 11 травня 2018 р.

Я перед нею помолюсь, як перед образом святим…


День матері – одне з самих зворушливих свят, тому що кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ – образ своєї мами, яка все зрозуміє, прощає, завжди пожаліє і буде самовіддано любити незважаючи ні на що. Щастя й краса материнства в усі століття оспівувалися кращими художниками і поетами. І невипадково – від  того, наскільки шанована в державі жінка, яка виховує дітей, можна визначити ступінь культури й благополуччя суспільства. Щасливі діти ростуть в дружній родині й під опікою щасливої матері. Для вшанування найдорожчої людини для кожного із нас – мами, Монастирищенською районною бібліотекою
було проведено цикл бесід «Я перед нею помолюсь, як перед образом святим…» біля тематичної полички «Цілуєм материнські руки», на яких юних користувачів книгозбірні ознайомили з найкращою поезією українських письменників, з шедеврами світового мистецтва присвячених жінці-матері. В період дорослішання підлітки подекуди забувають про ту важливу роль, яку відіграє мама в житті кожної людини. Прагнення до свободи і незалежності тінейджерів нерідко породжує непорозуміння між найріднішими людьми. На прикладах високохудожніх поетичних творів ми намагались зачепити найтонші струни душі в підростаючого покоління, зумовити бути добрішими та уважними до своїх близьких, цінувати те найкраще, що дають наші батьки.
В цей день ми від усієї душі вітаємо дорогих мам з їх святом. Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість!


Немає коментарів:

Дописати коментар