середа, 6 жовтня 2021 р.

Ремонт центрального входу до Монастирищенської публічної бібліотеки

 Спільна робота міської влади та соціально-відповідального бізнесу дає найкращі результати

 Ні для кого не секрет, що приміщення закладів соціальної сфери Монастирищенської громади збудовані кілька десятиліть тому і підтримання їх у належному стані потребує немалих фінансових витрат. На жаль, коштів бюджету громади не завжди вистачає на вирішення усіх нагальних проблем. І тут надійною підтримкою стають місцеві фермери та підприємці, які фінансово та організаційно допомагають громаді.

    Зокрема, наразі триває ремонт центрального входу до Монастирищенської публічної бібліотеки.

А саме здійснюються роботи з облаштування ґанку бібліотеки повністю новими, більш зручними та безпечними сходами й пандусом. Проводиться ремонт завдяки співфінансуванню у розрахунку 40 на 60 з міського бюджету та коштів підприємця Олега Ярового, який став ініціатором проведення цих робіт.

    Така допомога – це безумовно гарний приклад для всіх, хто живе та працює в місті, адже тільки об'єднавши зусилля можна діяти з максимальним результатом на користь нашої громади.

     Зазначимо, що Олег Яровий неодноразово допомагав з вирішенням різного роду проблем, демонструючи свою небайдужість до долі рідної громади, за що висловлюємо йому щиру вдячність.








Немає коментарів:

Дописати коментар